Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.97 secunde)
Iar nea ghinararu’ de la doi sa mai lase palmele tigancilor din sector, sa nu le mai striveasca tigari aprinse ca nu i-au ghicit viitorul!
Multi vor trage concluzia care e tiparita pe pachetele de tigari: votatul poate dauna grav sanatatii! Mai bine uitati-va la poze cu politisti in pielea goala.
De la contrabanda cu tigari, de pe vremea cand facea pe marinarul, pana la casa din Mihaileanu. Iar acum a ajuns la iluminare si a descoperit ca frauda e cah.
basescu nu e decat un gainar politic, lipsit de onoare si de demnitate, care a facut in fruntea tarii contrabanda cu interesele ei, asa cum pe vremuri facea contrabanda cu blugi, tigari si "zgarci".
• Vreau o Directie Antifrauda care sa nu mai aiba o competenta general, un fel de DNA al Fiscului, care sa mearga tintit la petrol, la fructe si legume, la tigari.
Astfel ca, in urma unei actiuni de control in garajul satmarencei, politistii au descoperit 303 cartuse de tigari netimbrate de provenienta straina, 87 kg de cafea, 95 kg de bomboane pentru pom, 30 kg carne de pui si carne tocata si 36,5 kg margarina, toate aduse din Ungaria.
Guvernul a mai analizat si noile niveluri ale accizelor pentru produse petroliere, tigari, alcool. Proiectul va fi adoptat saptamina viitoare.
Pe segmentul marfurilor nealimentare, care s-au scumpit in ansamblu cu 0,3%, cele mai mari cresteri de preturi au fost la carti, ziare si reviste (2,3%), tutun si tigari (0,7%), si masini de aragaz, butelii (0,8%).
Principalele produse importate au fost tigari si tutun (57,5 milioane de euro), carne de porc (49,7 milioane de euro), citrice si banane (27,6 milioane de euro), zahar (22,7 milioane de euro) si preparate alimentare (18,9 milioane de euro).
Conform celor declarate de comisarul european pentru Programare Financiara si Buget, Dalia Grybauskaite, ideea unui pret de referinta la tigari in Romania este contrara principiilor concurentei si practicilor uzuale din tarile membre ale Uniunii Europene.
Pe de alta parte, presedintele Consiliului Concurentei a criticat ieri intentia ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, de a impune producatorilor de alcool si tigari (prin proiectul de modificare a Codului Fiscal) practicarea unor preturi minime.
„Sunt persoane din China sau din Republica Moldova care vin in Romania unde stau o zi sau doua ca sa-si infiinteze o firma si sa intre astfel in posesia actelor si facturilor pe care le dau celor care se ocupa de contrabanda cu tigari si alcool“, a spus Docan.
Este anuntata si majorarea pretului la tigari si alcool, ca urmare a cresterii accizelor, dar si a impozitelor la terenul agricol si forestier.
Importurile de produse agroalimentare din primele unsprezece luni ale lui 2005 au depasit nivelul consemnat pentru intreg anul 2004, valoarea acestora ridicandu-se la aproape 1,8 miliarde de euro, informeaza Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
In acest sens, la respectivul fond vor contribui firmele care produc sau importa tigarete cu 10 euro pentru fiecare mie de tigari si firmele care produc sau importa bauturi alcoolice, altele decat bere, vin si bauturi fermentate, cu 200 de euro pe hectolitru pur de alcool sau mai exact cu 2 euro pe litrul pur de alcool.
Valoarea taxei a fost stabilita la 20 de centi pentru fiecare pachet de tigari si de 200 de euro pentru fiecare hectolitru de alcool rafinat, adica de 2 euro pentru fiecare litru de alcool.
Aceasta masura nu a fost anuntata tocmai pentru a-i surprinde pe cei care intentionau sa foloseasca marcaje contrafacute pe tigari si bauturi alcoolice, a declarat directorul general al Imprimeriei, Dan Docan.
Tot in Moldova, pietele sunt invadate de tigari ieftine, aduse prin contrabanda din Ucraina si din Republica Moldova. In opinia sa, autoritatile nu se pot lupta eficient cu fenomenul evaziunii, in domeniul comertului cu tutun, pentru ca tigarile nu sunt aduse in tara cu camioanele, ci cu sacosa.
Ca sa nu mai vorbim de nume rasunatoare precum dinamovistul Cristi Borcea, a carui datorie la AVAS ar putea fi platita din banii sai de tigari.
Introdusa la initiativa ministrului sanatatii si sustinuta si de ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, taxa pe viciu va creste pretul unui pachet de tigari cu aproximativ 15 eurocenti.
google-analytics.com